SEGMEN : Giveaways Kedua Dari Blog Cik Tom


Hari ni terasa rajin nak join segmen...jadi ngah sibuk2 aku godek bloglist aku ternampak 2nd giveaway dari cik tom...jadi aku pun join...
FIRST TIME KENAL CIK TOM
First time kenal cik tom..dari tutorial blog yang cik tom buat....godek2 dekat kedai google tetiba ternampak tutorial dari blog cik tom ni..jadi disebabkan banyak mengodek tutorial blog cik tom..dengan senang hati nya saya memfollow cik tom...
ARTIKEL TERBAIK DARI BLOG SAYA INI
Artikel terbaik??kebanyakkan artikel atau entry yang saya buat semuanya banyak mengenai personal life saya..disamping 2 ada juga saya join2 segmen....tapi dalam banyak2 artikel yang saya suka adalah artikel ini
ini entry yang paling saya suka sebabnya saya seorang yang suka memasak jadi dengan ikhlas hati saya rasa ingin berkongsi dengan rakan2 blogger tentang resepi yang sebenarnya susah tapi sebenarnya mudah dibuat..


 “Artikel ini penyertaan bagi giveaway Cik Tom ditaja oleh JebengOtai, Papa Mifz, Amna, Kak Mahh, Dania Eryati, Onlajer, Nazri, Hatiputera, Eiela, Rina Avail, Akhiyy, Hafizul, Puanbee dan KeretaHitam.”

korang ingin join sama klik dibawah ni




Terima Kasih Sudi Baca Jangan Lupa Komen

6 ulasan:

Mummy Akmar berkata...

Wah..Cik Sara pon join..

Mummy ucapkan Goodluck yer!

Salam Perkenalan...

Sue PeLik berkata...

salam perkenalan. jenguk dan follow awak dri segmen yang sama
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/giveaways-kedua-cik-tom-jommm-joinnnnn.html

Norashiqin Kamaruzaman berkata...

=) hehe hai saya dtg dr kontest yg sama ...gudluck ye ~,~

CIK TOM berkata...

tq join GA cik tom..ciktom pun suka masak sepenuh hati..hehee

sila update link penaja terkini yg dah finalise di akhir entry ye.. dah update inform kat; http://www.ciktom.com/senarai-peserta-giveaways-kedua-dari-blog-cik-tom/

tq =)

Miss Yaty berkata...

good luck cik sara!

saya pun suka makan laksa..nati bleh cuba resipi cik sara tu.

:)

Giveaway Kedua dari Blog ciktom[dot]com

CIK TOM berkata...

salam cik sara... awak xmasukkan link pada penganjur @ cik tom dan juga link blog penaja...sbb ciktom nak setiap 1 tue dihyperlink.. boleh copy pastu paste je sekali dgn hyperlink...tq