Kalkulator Period a.k.a Datang Bulan

                                                   
                  
Selamat tengahari kekawan blogger semua....ari ni entry tajuk orang perempuan....umum pun boleh jugak....setiap kali kita kalau nak datang period mesti mai skali angin-angin kus-kus dari afrika selatan datang skali....biasa la..2 kan perubahan hormon.....marah la...emosi x menentu la...2 perkara sebagai seorang perempuan....jadi kepada kaum lelaki berbanyakkan la bersabar.....ok dalam entry aku kali ni...nak cite tarikh period atau datang bulan....biasa kita yang rajin tahap abestos akan tanda kat kelendar x pun dlm phone...betol x??tapi jgn la tanda kat kelendar utama kat ruang tamu..nti jadi topik hangat plak...eh,eh ape plak yang tanda2 2...malu la kalo ayah,adik,abang tanya...g tanda kt kelendar dlm bilik...tapi x semua yang akan lakukan macam kekadang kita akan terlupa....aku pun selalu jugak....sibuk memanjang...jadi sekurang-kurangnya ingat la tarikh selepas period pun jadi la....supaya dapat berjaga walau dimana saja kita berada kan....untuk mummy2 mcm aku..harus tahu tarikh ni....mana tau rezeki dari Allah....jadi alert la ye...nak tau nak check di mana?klik link kat bawah ni..pastikan ingat tarikh akhir period korang ye...aku dah check agak tepat jugak la....jom check sama-sama...

Terima Kasih Sudi Baca Jangan Lupa Komen

1 ulasan:

#ciksuzlin berkata...

Good info! Kita guna strawberrypal before this. Nak try yang ni pulak la. Huhuhu.

and one more thing~~! Dear~anda ditag!

http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/07/ive-been-tagged.html