SEGMEN : Bloglist Ramadhan Bersama Aisyah Humaira'

Join segmen lagi....malam ni aku nak join segmen bloglist Ramadhan bersama Aisyah Humaira..semoga aku terpilih menjadi antara bloglist Aisyah Humaira ye... ok la...aku senaraikan kat bawah ni diantara kelebihan bulan Ramadhan.

KELEBIHAN BULAN RAMADHAN
  • Bulan yang diturunkan padanya Al-Quran
  • Bulan yang padanya ada Lailatul Qadar
  • Bulan yang padanya dibelenggu syaitan, dibuka pintu-pintu syurga, ditutup pintu-pintu neraka
  • Penghulu segala bulan


Terima Kasih Sudi Baca Jangan Lupa Komen

16 ulasan:

aisyah humaira' berkata...

awak ! terima kasih sebab join !

ni peserta lain > jom terjah mereka slow2 http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/peserta-bloglist-ramadhan-bersama.html

Bella Razali berkata...

Bw here and done follow u,nice entry kita pun join samalah. ;)

Dear KHY berkata...

datang dari segmen yang sama...

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

✉ ¥ana Fauzi ✉ berkata...

BW HERE:) DONE FOLLOW:)

Aish SaFa berkata...

sy juga join. jom follow di http://sumayyah-safiyyah.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

rAIHan berkata...

salam..raihan jenguk sini. dari segmen yg sama.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

deno berkata...

sara,,, deno ada problem nak letak sara dlm bloglist.. deno da cari dalam bloglist nak letak tapi tak jumpa nama sara.. sara letak nama apa ya kalau nak cari dlm bloglist? nanti gtau kat chatbox eh? terima kasih! :)

hawa berkata...

salam , hai sis :^^ saya datang blogwalking kat sini :D

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

sHaR!Na eLyaNa berkata...

info yg menarik :D slmat bersegmen..datang dr segmen yg sma..dah follow kamu..
http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Fatihah berkata...

assalamualaikum. datang dari segmen yang sama :)

http://thedaughterofmohammad.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

#ciksuzlin berkata...

Salam dear. Kt datang bw dari segmen yang sama v(^_________^)v Salam Perkenalan~
http://suzlinazreena.blogspot.com









Pena Islam berkata...

banyak manfaatnya bln rmadhan ni..ana dtg dari segmen yg sama
http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Ikhwan Suhaimi berkata...

Salam Ramadhan Cik Sara :)

http://bacerjer.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Melepak waktu pagi..Jmput ke blog http://misszberceloteh.blogspot.com/

~Setanggi Syurga~ berkata...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Salam ukhwah.. Dari segmen yang sama.. ana follow sini.. Jom ke BTS.. ^^

moga Allah redha atas penulisan kita di alam maya ini..InsyaAllah..

beta kupu berkata...

salam , dtg dri segmen yg sma

http://betakupu.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html