Telenovela Endless Love di TV3:Marian Revera & Dingdong Dantes kembali

                                                             
Assalamualaikum...
Selepas tamatnya siri telenovela Bella Calamidades TV3 kembali hangat menampilkan semula pelakon2 kegemaran ramai dari filipina Marian Rivera dan Dingdong Dantes..Mesti ramai teruja nak tengok drama terbaru dari filipina Endless Love ni selepas 1 malaysia hot dengan drama Marimar suatu ketika dahulu...Mak2 yang kat rumah 2 lagi teruja nak tengok marimar mereka berlakon semula dalam drama terbaru yang akan datang nanti..Siri telenovela Endless Love review dari siri drama korea Autumn In My Heart diadaptasi ke drama versi filipina ini..kat bawah ni aku nak share sikit pasal drama yang HOT kat filipina pada tahun 2010...lama dah tu...jom!

Pelakon Utama
Dingdong Dantes -Johnny Garcia
Marian Rivera - Jenny Cruz
Dennis Trillo -Andrew Tantoco
Nadine Samonte -Shirley Garcia
Bela Padilla -Yumi Ramirez
Kristofer Dangculos- Young Johnny
Kathryn Bernardo -Young Jenny
Joyce Ching -Young Shirley
Lucho Ayala -Young Jojo
Tirso Cruz III -Robert Garcia
Sandy Andolong -Katherine Garcia
Janice de Belen -Suzette Cruz
Gabby Eigenmann -Jojo Cruz
Kuh Ledesma -Carina Tantoco
Ces Quesada -Nora Ramirez
Marco Alcaraz -Nestor
Mosang -Christine
Janna Dominguez -Mylene
Bernard Palanca -Raul

sinopsis
Marian Rivera memainkan watak yang popular dari pelakon asal popular korea Song Hye Kyo sebagai Jenny.Diawal cerita Jenny hidup bahagia bersama kedua orang tua termasuk abangnya lakonan Dingdong Dantes sebagai Johnny..Setelah Jenny mengetahui bahawa Jenny bukan lah adik dan anak sebenar dari keluarganya segalanya berubah...Apakahkan akan terjadi pada Jenny dan Johnny,siapakah adik kandung sebenar Johnny?
                                                    


Promo Drama




Terima Kasih Sudi Baca Jangan Lupa Komen

2 ulasan:

syira syah berkata...

bile nie?

dah lama tak tengok tv. :(

CikSaraComot Official Blog berkata...

9 April ni dah stat dh cik syira syah :))